Környezettudatosság


A WELL DECK Kft. által feltétlenül követett elv, hogy a cég működése során legyünk fokozott figyelemmel a természeti és épített környezet megóvására, lehetőség szerinti fejlesztésére.

A tágabb környezet és a cég maga - belső szabályozásaiban, szellemeiségében - is elvárja a közreműködő személyektől a környezettudatos hozzáállást és a szükséges cselekedeteket, de viszontirányban is megfogalmazódik a szándék: sok ember egyéni, személyes elkötelezettsége és a közös erőfeszítések összessége a bizonyíték, hogy ezt a szemléletet vallja a cég egy egészként.

Mindennek érdekében az ipari termelés során keletkező szennyvíz- és levegő-, illetve hulladékkibocsátás szakszerű és korszerű kezelése nemcsak a jogalkotók által, de saját magunk által is elvárás irányunkba, s ezeknek mindig igyekszünk megfelelni:
Elfogadott és természetes számunkra az ipari fém- és papírhulladék valamint az irodai hulladék szelektív gyűjtése, haszonanyagként átadása szakszolgáltatónak; ugyanilyen a részvétel az épített környezet fenntartásában resztoratív munkavégzés támogatása is.

Töltse le termék ismertető prospektusainkat!

Feltöltés alatt

brochure