Társadalmi szerepvállalás


Légy a jövőben is tudatos vásárló! A tudatos vásárlók minden esetben odafigyelnek az áru eredetére. Akár hipermarketben, akár kis boltban vásárolsz, nézd meg te is a termékek származását a csomagoláson, mert a magyarok háromnegyede ma már tudatosan figyel arra, hogy hazai termék  kerüljön az  otthonába.

A tudatos fogyasztás.......

A minőségi termékek iránti elkötelezettség számodra is legyen fontos érték! Egy ország gazdasági helyzetét ugyanis jelentős mértékben befolyásolja a hazai termelők, illetve szolgáltatók által kínált termékek értékesítésének sikere. Márpedig a gazdasági válság éveiben minden fillérre szüksége van a talpon maradt hazai cégeknek, a számtalan kis- és középvállalkozást működtető magyar családnak.

Gazdasági hatás, hazai piac védelme.......

 A hazai termékek vásárlásával hazai munkahelyeket támogatunk. A munkahelyek fenntartásával a munkanélküliek számát csökkentjük. Mindemellett a hazai termék lényegesen kevesebb környezetszennyezéssel jár, hisz sokkal kevesebb utat kell megtennie a terméknek a gyártótól a vásárlóig.

A képlet tehát nagyon egyszerű: ha magyar terméket vásárolsz, az azt előállító vállalkozás itthon költi el a nyereségét, miközben más hazai cégek szolgáltatásait veszi igénybe. Minél nagyobb bevételre tesz szert, annál nagyobb esélye van a munkahelyteremtésre, s mivel adóit idehaza fizeti be, ezáltal saját országa gazdaságát támogatja, melynek fejlődéséből valamennyien profitálunk.       

Vásárolj közvetlenül a Gyártótól........

 Ha teheted, vásárold meg közvetlenül a gyártótól a terméket, így kikerülheted a kereskedelem útvesztőit, biztos lehetsz az áru eredetében, minőségében Vigyázz! A forgalmazó nem egyenlő a gyártóval! Felelősen a társadalomban....... Jó, ha tudod: a magyar termék vásárlása elsősorban nem ideológiai kérdés, nem a politikai elkötelezettség függvénye.
 Ám fontos, hogy a növekvő  nemzetközi versenyben  felismerjük a hazai, a helyi értékek erejét, nemzeti kincseink gazdagságát.

Támogasd a hazait, a helyit, légy tudatos környezetünket, társadalmunkat illetően!

Töltse le termék ismertető prospektusainkat!

Feltöltés alatt

brochure